Preskočite na glavni sadržaj
100.mirovinsko.hr
HZMO na Regionalnom sajmu poslova

Vijesti

HZMO na Regionalnom sajmu poslova

HZMO na Regionalnom sajmu poslova

24. - 31. listopada 2023.

Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje (HZMO) od 24. do 31. listopada 2023. sudjeluje na virtualnom sajmu zapošljavanja pod nazivom Regionalni sajam poslova, u organizaciji portala Mojposao. Na virtualnom štandu HZMO-a, ovog najvećeg online susreta poslodavaca iz Hrvatske i susjednih zemalja, potencijalni kandidati mogu saznati informacije o najnovijim ponudama poslova, pogodnostima za radnike i iskustvima radnika o radu u HZMO-u.

U videu je predstavljena Katarina Đaković, vršiteljica dužnosti načelnice Odjela za pravne poslove, koja govori o svojem radu u HZMO-u, s naglaskom na vođenje projekta e-Komunikacija sa sudovima, koji je u ime HZMO-a predstavila na radionicama u Splitu i Dubrovniku u sklopu projekta Ministarstva pravosuđa i uprave i Vijeća Europe „Digitalno kao zadano“.

Naime, HZMO je prepoznat kao primjer dobre prakse javne institucije u primjeni sustava e-Komunikacije.

Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje trenutačno ima otvoren natječaj za tri stručnjaka, pravne struke ili javne uprave, a detalji natječaja mogu se provjeriti na virtualnom štandu HZMO-a na poveznici.

Pozivamo sve zainteresirane kandidate koji traže poslove vezane uz pravo ili javnu upravu da posjete HZMO virtualni štand i saznaju zašto raditi u HZMO-u. 

Posao u HZMO-u - Zapošljavanje 
Podijelite povratne informacije
Uspješno ste ispunili anketu. Hvala Vam!
Molimo Vas ispunite sva polja.
Jeste li pronašli informacije koje ste tražili?
Kako biste ocijenili web stranicu?
1
2
3
4
5
Vaš komentar
Podijelite sa nama svoje mišljenje o ovoj stranici i pomozite nam da je poboljšamo. Ne ostavljajte osobne podatke.
Spremi