Preskočite na glavni sadržaj
100.mirovinsko.hr
Prijavno odjavni - napomene

Korisničke stranice

Prijavno odjavni - napomene

NAPOMENE:

  • U slučajevima gdje su podaci o prijavama na osiguranje i odjavama s osiguranja nepotpuni ili nedostajući, radi se o tome da poslodavac, odnosno obveznik podnošenja prijave prema čl. 108. Zakona o mirovinskom osiguranju nije ispunio svoju zakonsku obvezu uspostave prijave.
  • Rokovi za podnošenje prijava
  • Podaci uneseni u matičnu evidenciju mogu se naknadno mijenjati samo u slučajevima ako se utvrdi da su netočni (čl. 106. st.2. Zakona o mirovinskom osiguranju).
  • Izdavanje potvrde o stažu i plaći
  • Evidenciju o vremenu koje su osiguranici proveli na određenim poslovima u Ministarstvu obrane, Ministarstvu unutarnjih poslova i Ministarstvu pravosuđa, vode ta tijela (čl. 104. st. 3. Zakona o mirovinskom osiguranju). 
  • U nazivu poslodavca prikazuje se posljednji evidentirani naziv poslodavca ako je došlo do promjene u nazivu poslodavca.            

 

Sva pitanja koja eventualno imate, možete postaviti na ovim web stranicama u rubrici Pitanja, a  radnim danom od 8,00-16,00 sati možete nazvati info telefone Zavoda +3851/45-95-011   i +3851/45-95-022  ili se obratiti savjetnicima za stranke u Središnjoj službi ili u najbližoj područnoj službi / područnom uredu.

Podijelite povratne informacije
Uspješno ste ispunili anketu. Hvala Vam!
Molimo Vas ispunite sva polja.
Jeste li pronašli informacije koje ste tražili?
Kako biste ocijenili web stranicu?
1
2
3
4
5
Vaš komentar
Podijelite sa nama svoje mišljenje o ovoj stranici i pomozite nam da je poboljšamo. Ne ostavljajte osobne podatke.
Spremi