Moderna javna ustanova

Naša misija je provedba mirovinskog osiguranja generacijske solidarnosti na zakonskoj osnovi, u zakonom zadanim rokovima i uz prihvatljiv trošak, a naša vizija izgradnja Zavoda u modernu javnu ustanovu koja kao javni servis građana, uz korištenje suvremene tehnologije i informatizacije, jamči zakonitost, ažurnost i kvalitetu poslovanja.

50 godina informatike u HZMO-u

Kroz rast i razvoj informatike u poslovanju 80.-ih, s prvom bazom podataka uz online ažuriranje i prvim osobnim računalom, do prve internetske stranice i temelja sustava e-Mirovinsko u 2000.-ima stigli smo do 2019. kada nastojimo i dalje pratiti suvremene trendove, a u odgovornom pružanju optimalne usluge našim korisnicima beskompromisno želimo pomoć samo vrsnih stručnjaka.

Stipendije i rad u HZMO-u

Ulaganje u budućnost od iznimne je važnosti za Zavod, stoga planiramo stipendirati pet talentiranih i uspješnih studenata informatičke ili elektrotehničke struke koji će u akademskoj godini 2019./2020. upisati prvu ili drugu godinu diplomskog sveučilišnog studija ili specijalističkog diplomskog stručnog studija.